AQUA BLADE

TEHNOLOGIJA ISPIRANJA

ČISTIJE
TIŠE
PAMETNIJE

AquaBlade®
TEHNOLOGIJA ISPIRANJA

AQUABLADE® JE OSVOJILA BROJNE NAGRADE – NOVA ERA U TEHNOLOGIJI ISPIRANJA

Tehnologija AquaBlade®, najznačajnije otkriće posle izuma prvog vodokotlića u 19. veku, Ideal Standard je predstavio 2015. godine. Jedinstvena patentirana tehnologija garantuje najbolje rezultate ispiranja ikada, čak i sa malom količinom vode.
AquaBlade® tehnologija postavlja nove standarde kako u dizajnu, tako i u optimalnom ispiranju. Glatka, blago savijena površina bez oboda glavni je preduslov za povećanje nivoa higijene WC šolje. Lako dostupna za čišćenje, inteligentan dizajn i značajno smanjena buka prilikom povlačenja vode.

TEHNOLOGIJA KOJA JE OSVOJILA BROJNE NAGRADE

TEHNOLOGIJA AQUABLADE® JE OSVOJILA MNOŠTVO NAGRADA KAO PRIZNANJE ZA NJEN DIZAJN I INOVATIVNOST

Prestižne Housebuilder Awards (Nagrade u oblasti izgradnje stambenih objekata) – u kategoriji „Najbolji nameštaj za kupatilo“ (Velika Britanija) 2016. Ovo priznanje se dodeljuje najboljima na polju razrade novih i usavršavanja postojećih proizvoda.

Gold Award for Innovation in Sustainability (Zlatna nagrada za inovaciju i održivosti) – U sklopu nagrada magazina Designer Kitchen & Bathroom (Velika Britanija) 2015. Ove dizajnerske nagrade predstavljaju ocenu i priznanje najboljima u dizajnu kuhinja i kupatila.

Red Dot Design Award ili tzv. Nagrada „Crvena tačka“ – Dobitnike nagrade za visok kvalitet dizajna određuje stručni žiri. Nagrada „Crvena tačka“ je međunarodno priznanje za visok kvalitet koje se dodeljuje za odličan dizajn. Međunarodna nagrada za inovacije u arhitekturi i tehnologijama (AIT Award) – Najbolje iz oblasti enterijernog dizajna i arhitekture. Žiri u čijem su sastavu međunarodno priznati enterijerni dizajneri i arhitekte nagrađuje najbolje projekte.

iF Design Award, nagrada koja se dodeljuje na jednom od najprestižnijih takmičenja za industrijski dizajn u svetu. Svake godine iF Design -u pristiže preko 2.000 prijava za učešće na takmičenju iz oko 37 zemalja. Proizvode ocenjuju međunarodno priznati stručnjaci, a najbolje od njih stručni žiri nagrađuje iF nagradom za dizajn proizvoda.

Nagrade u oblasti građevinarstva (Build It Awards) koje se dodeljuju na svečanosti u zajedničkoj organizaciji sa BuildStore, Velika Britanija, a obuhvaćeni su svi aspekti građevinarstva i renoviranja. Nagrada se uručuje arhitektama, proizvođačima i vodećim imenima u branši kao priznanje za inovacije i visoka dostignuća.

Nemačka asocijacija za dizajn uručuje nagradu German Design Award. Nemačka asocijacija za dizajn je jedan od vodećih u svetu centara za komunikaciju i brend menadžment u oblasti dizajna.

ČISTIJA

Po pitanju higijene tehnologija AquaBlade® nadmašuje sve postojeće WC šolje. Kod tradicionalnih toaleta znatan deo površine šolje ostaje neopran, a posebno u zadnjem delu šolje.
AquaBlade® kanal je pozicioniran u gornjem delu šolje i samim tim omogućava čišćenje 95% površine. Optimizovani pritisak vode i blage linije šolje omogućavaju uklanjanje bakterija bez nehigijenskog prskanja van šolje. Dizajn šolja bez oboda koji je teško dostupan za čišćenje zbog čega se u njemu lako može nakupiti nečistoća takođe olakšava čišćenje.

95% POVRŠINE ŠOLJE OPRANO JE SVAKI PUT

INTELIGENTNIJA

Od „Pametnih“ tehnologija se očekuje da funkcionišu besprekorno, ali ujedno predstavljaju i spoj elegantnog, jednostavnog dizajna i konkretnih funkcionalnih prednosti. Onda ćete Vi zaista dobiti proizvod čiji dizajn može da se okarakteriše kao inteligentniji.

OČEKUJE SE DA TEHNOLOGIJA FUNKCIONIŠE BESPREKORNO

TEHNOLOGIJA AQUABLADE® SMANJUJE ZONE KOJE OSTAJU NEOPRANE ZA 89%

TIŠA

Ispiranje pomoću tehnologije AquaBlade® je do 80% tiše u odnosu na mnoga od tradicionalnih načina ispiranja. Rezultati uporednih testova koje smo sproveli pokazali su da je WC šolja opremljena novom revolucionarnom tehnologijom AquaBlade® za 25% tiša u odnosu na isti model WC šolje koja ima tradicionalni sistem ispiranja.

REZULTATI POKAZUJU DA JE BUKA SMANJENJA ZA 25%

NEMOJTE NAŠE REČI UZIMATI ZDRAVO ZA GOTOVO … UVERITE SE SAMI!

Bernard Franken iz Franken Architects-a se izbliza upoznao sa tehnologijom i bio je veoma impresioniran jednostavnim linijama i diskretnim kanalom za ispiranje.
Praktične prednosti su očigledne. Kanal koji obuhvata čitav gornji deo šolje praktično omogućava otklanjanje svih nečistoća.
Pored boljeg vizuelnog efekta nova tehnologija ispiranja znatno smanjuje potrebu za dodatnim održavanjem.
Kaskadni mlaz vode koji stvara kanal kreće se oko šolje pod dovoljno velikim pritiskom kako bi uklonio sve nečistoće sa šolje – tiho i bez prskanja.