fabrika keramičkih pločica sa proizvodnjom od 24 miliona m2 godišnje najkvalitetnijih gress porcelanato pločica je istinski div u svetu keramike koji paralelno prati dizajn i tehničke inovacije.
Proizvodi ovog giganta su prisutni na 5 kontinenata u preko 100 zemalja. Široku paletu svojih proizvoda po izgledu deli na kamen,mermer,granit,metal,drvo, monolitne boje, cement i specijalizovane tehničke pločice.
Svetski poznati dizajner Pinin Farina je za njih prošle godine dizajnirao seriju Earth što dovoljno govori o tome koliko je fabrika cenjena u sektoru dizajna.
Brojka od 61 serije pločica ) je garant svakom kupcu da će pronaći svoj stil kod ovog najviše rangiranog italijanskog prizvođača pločica.
Arte Ceramica je jedini distributer za Casalgrande Padana na teritoriji
Srbije.

fabrika keramičkih pločica veliki akcenat daje na trendove posebno pločice imitacije drveta i betona.
Čak 8 vrsta drveta čini ovu fabriku unikatnom u tom sektoru
Avalon,
Be wood,
Essenze antiche,
Sequoia,
Sheesham,
Urban forest,
Woods,
Xylon.
Nastanak fabrike vezan je za 1960, a bum u proizvodnji nastaje kada se 1989 udružuje više investitora u cilju povećanja obima proizvodnje tako da danas fabrika proizvodi 15 miliona m2 godišnje.

fabrika pločica u svom začetku je bila orijentisana na male serije posebne izrade-naziv je bio Manufattura Cotto Tuscania, da bi uvođenjem novih tehnologija postala zaštitni znak za industrijski look.
Serije Durango, Clay Cotto, Grey Soul, Over Size, Cool Cement su pravi izazov za arhitekte.

Tuscania katalog.

fabrika keramičkih pločica koji je deo grupacije svetskog lidera u proizvodnji keramike-Gruppo Concorde. Opis ove fabrike je najlakše sažeti u tri reči MADE IN ITALY.
Ako je nešto sinonim italijanskog dizajna u keramici onda je to Supergres sa svojim neponovljivim serijama Lake Stone kao high look-om kamena u tri obrade, Selection mermerni dizajn sa pratećim elementima koji daju pečat maksimalne elegancije, Visual, Melody, Lace jedinstveni izbor pastelnih boja i mnoštva dekora u mat i sjaj obradi,
Four Season mozaici u gami od prirodnih boja,preko zlatnih i srebrnih do blještavo plavih,lila i purpurnih,čine ovu seriju nepogrešivim izborom kada je mozaik u pitanju,
Stonetrack kao idealno protivklizno rešenje u dezenu najfinijeg kamena za spoljne terase.

fabrika keramičkih pločica, popularni Pauk je začetnik italijanske proizvodnje keramike uopšte. Od osnivanja 1949 ne posustaje u praćenju trendova, a posebno se izdvaja serija

UNITECH sa svojih 19 monolithih boja u 3 formata i dve obrade.