je italijanska fabrika za proizvodnju sanitarija,tuš kada i slavina. Spajanjem sa fabrikom Dolomite ovaj brend postaje najveći italijanski distributer sanitarija.
Želja za fuzionisanjem ova dva giganta je bila da se potpuno pokrije ponuda svih oblika i dimenzija koje ovi proizvodi mogu ponuditi kupcu.
Tehnologija AquaBlade®, najznačajnije otkriće posle izuma prvog vodokotlića u 19. veku, Ideal Standard je predstavio 2015. godine. Jedinstvena patentirana tehnologija garantuje najbolje rezultate ispiranja ikada, čak i sa malom količinom vode.
AquaBlade® tehnologija postavlja nove standarde kako u dizajnu, tako i u optimalnom ispiranju. Glatka, blago savijena površina bez oboda glavni je preduslov za povećanje nivoa higijene WC šolje. Lako dostupna za čišćenje, inteligentan dizajn i značajno smanjena buka prilikom povlačenja vode
ČISTIJA Po pitanju higijene tehnologija AquaBlade® nadmašuje sve postojeće WC šolje. Kod tradicionalnih toaleta znatan deo površine šolje ostaje neopran, a posebno u zadnjem delu šolje.
AquaBlade® kanal je pozicioniran u gornjem delu šolje i samim tim omogućava čišćenje 95% površine. Optimizovani pritisak vode i blage linije šolje omogućavaju uklanjanje bakterija bez nehigijenskog prskanja van šolje. Dizajn šolja bez oboda koji je teško dostupan za čišćenje zbog čega se u njemu lako može nakupiti nečistoća takođe olakšava čišćenje.
INTELIGENTNIJA Od „Pametnih“ tehnologija se očekuje da funkcionišu besprekorno, ali ujedno predstavljaju i spoj elegantnog, jednostavnog dizajna i konkretnih funkcionalnih prednosti. Onda ćete Vi zaista dobiti proizvod čiji dizajn može da se okarakteriše kao inteligentniji.
ČISTIJA TIŠA INTELIGENTNIJA
95% POVRŠINE ŠOLJE OPRANO JE SVAKI PUT

Italijanska fabrika sanitarne opreme prepoznatljiva po nesvakidašnjem dizajnu i ponudi artikala u širokoj paleti boja.
Izdvajamo seriju Next koja svojim izgledom daje kupatilu dodatnu dozu elegancije.
Serija Fusion sa svoijim “rim free“ sistemom ispiranja i tankom “soft close“ daskom čini toaletnu šolju funkcionalnim ukrasom u svakom kupatilu.
Lavaboi Happy Hour tankih ivica u sjajnoj i mat obradi raznih boja daju kupatilu dodatan odraz savremenog italijanskog stila.

je švajcarska fabrika za proizvodnju sanitarija. Trenutno svetski broj jedan u ovom sektoru. Pokriva sve segmente dizajna,a odluka da bude u našem programu su serije Laufen Pro i Laufen Pro S koje svojim dizajnom i cenom čine ovaj brend dostupan većini kupaca.